Om mig

Mange års erfaring indenfor økonomi og administration

VELKOMMEN TIL THE OFFICE MANAGER APS

OM MIG

OM THE OFFICE MANAGER APS


Med mere end 30 års erfaring i forskellige brancher inden for økonomi og bogholderi valgte jeg i 2018 at blive selvstændig. Senest arbejdede jeg 11 år i en mellemstor IT virksomhed med 55 ansatte som Office Manager med ansvar for økonomi, bogholderi samt administration og som personlig assistent for den administrerende direktør. Min afdeling bestod af 3 dygtige medarbejdere. Idet virksomheden i 2018 blev solgt til en stor IT virksomhed, valgte jeg at blive selvstændig. Det glæder mig at kunne tilbyde mine kunder personlig og effektiv assistance med stor erfaring indenfor økonomi.


Jeg samarbejder med statsautoriceret revisor, så hvis Jeres virksomhed har et behov for en revisor eller spørgsmål i revisormæssige sammenhæng, er der også mulighed for denne kompetance.

Hanne Otto Waarst

hanne@theofficemanager.dk


Jeg løser opgaver fra A til Z inden for økonomi, administration og som personlig assistent. 


Som person er jeg udadvendt, humoristisk, loyal, ærlig, pligtopfyldende, nysgerrig, informationssøgende og en god kollega. Jeg er lyttende og kan tale med alle i organisationen og har ligeledes et godt forhold til kunder og samarbejdspartnere. Jeg har altid haft gode relationer til kolleger, ledelsen samt bestyrelsen, og jeg behandler altid informationer fortroligt. Jeg er beslutningsdygtig og vant til at arbejde selvstændigt med frihed under ansvar. En rigtig god arbejdsdag for mig er, når der er mange bolde i luften og vi skal arbejde effektivt og gøre en forskel. Jeg holder af at arbejde med tal men også det menneskelige har for mig en væsentlig og stor betydning for et godt arbejdsmiljø. Jeg lægger vægt på de menneskelige værdier samt forståelsen og respekten for hinanden.


Jeg er handelsuddannet og certificeret coach. Jeg har indgående kenskab til økonomi, hvorfor bla. Navision, e-conomics, Danløn, Office-pakken, etc. derfor er en naturlig del af min hverdag.


Og så er jeg en årgang 1963'er.


KONTAKT INFORMATIONSkodsborgparken 18 st. th., 2942 Skodsborg

Telefon: +45 31 68 30 51

Email: hanne@theofficemanager.dk


Copyright © All Rights Reserved